Mabel- min mystiska mentor

userpic129902

Mabel är min mentor. Hon är en parant, medelålders dam, född och uppvuxen i Texas, USA, numera boende i Värmland. Hennes bakgrund är lite diffus, men vi vet att hon har en förkärlek för mat och dryck, en lång erfarenhet från hotell- och restaurangbranschen samt en ström av aldrig sinande åsikter… Hon älskar citat, avskyr hyckleri och reflekterar över branschen på ett klarsynt sätt med en rejäl dos av ironi.

Hon har haft semester ganska länge nu och tros vara i New Orleans, dock har jag hört ryktas om att hon är på väg tillbaka till Värmland så hennes kommentarer dyker förhoppningsvis upp inom det närmaste!
She´ll be back …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s