Olssons Brygga

Mabel
Mabel

Jag är tillbaka i Arvika och  har tillbringat en kväll på Olssons Brygga med en hop glada, goda underbara vänner!  Som vanligt  satt jag och reflekterade över service, servis, mat och priser. 
Yrkesskadad, väldigt krävande och kräsen som personalens mardröm till gäst, kom jag för första gången denna säsong dit med en något
negativ uppfattning om vad som komma skulle (baserat på tidigare upplevelser). Jag var på väg till baren för att köpa oss drinkar att ta med till vårt beställda bord eftersom jag visste att det skulle dröja innan personalen ens märkte att vi var där, än mindre skulle komma och ta beställning …  
Döm om min förvåning när vi blev visade till bordet direkt, dessutom kom servisen med menyer och tog beställning ens innan jag hunnit irritera mig över att inget hände! Den underbara, proffsiga sevitrisen kunde t.o.m. inlevelsefullt berätta att smöret till brödet, (som verkade vara hembakat) var uppvispat och vad det var smaksatt med! Hello! Vilken helomvändning! Sen mina tidigare besök i restaurangen har personalen knappt förstått att deras jobb går ut på att serva gästerna … än mindre förstått  att man inte kan sälja något om man inte befinner sig där gästen sitter …
Maten är inte direkt prisvärd, den är alldeles för dyr kontra kvalité och dryck per glas är lite väl tilltaget,  men med tanke på att det inte finns någon annan stans att gå så hade det ju varit osmart att sänka … Pasta med grillad kyckling för 159:- är lite ”owerdue” men till min glädje var pastan inte överkokt, det var perfekt kryddat och smöret till var nice, tyvärr var kycklingen torrare än jag själv men det är en annan historia. 

I´ll be back
//Mabel

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s