Taxi i Arvika- Pinsamt Problem

userpic129902

 

 

 

 

Med tanke på att Arvika in fact har 26 000 invånare så är det en märklig känsla att kl 03.00 (a.m) en söndag  natt (eller måndag morgon kanske?), ringa de två telefonnummer som finns till taxi. På det ena numret svarar man inte och på det andra så svarar en vänlig människa som förklarar att vi har bara en taxi i tjänst (…!) och den är ute men kan komma om en och en halv timme eller, hellre, i morgon förmiddag).
Om en och en halv timme? Klockan tre en söndagnatt? I morgon förmiddag?  Holy Moses, har jag hamnat i ”Landet Bakom”? Visst är det en liten stad och givetvis finns inte de faciliteter man har i en storstad men snacka om pinsamt? Här får en gammal dam vackert finna sig i att sova på soffan hos de vänner man varit på en alkoholförtärande middag hos, eller ta skorna i handen och promenera den något låååånga vägen hem. Dessutom var det mörkt, kallt och regnigt …

Har man varit i kontakt med Taxi i Arvika förut så har man lärt sig vid vilka tidpunkter det inte är någon idé att kontakta dom, dvs nästan aldrig förutom på eftermiddagar (har dom skiftbyte då?) Nattetid på helger är det omöjligt att få en bil om du inte går ut i gatan, och, sen lägger dig på motorhuven (en av mina vänner är expert på det, hon får alltid tag på taxi!), men att en söndagnatt, dessutom under semestertider, inte kunna få tag på en taxi är en pinsam upplevelse för Arvika stad! Pinsam.

I´ll be back
//Mabel

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s