Helloooo? Man blir aldrig förvånad …

userpic129902

 

 

 

 

Visst känns det bra att någon har börjat reagera på skriverierna om Bryggan och det ekonomiska spektakel som händer där i samarbete med Arvika Kommun. Kul att det kommer insändare i A.N som i allafall visar att någon reagerar. Det är dock ETT uttryck som många använder som är helt fel – ”Bröderna Olsson gör ju så mycket bra för Arvika ”… Gör så mycket bra för Arvika? Holy Macarony, dom gör väl inget mer bra för Arvika än vad någon annan företagare gör? Är det någon som tror att deras företag bildades för att göra Arvika en tjänst? Som företagare vill man tjäna pengar (det borde i allafall vara tanken). Visst är det bra att det finns ett ställe att gå till under sommarmånaderna, att det sen är det enda stället är en annan femma. Överlag är tanken bra men börjar man syna det i sömmarna vad gäller kvalité så blir man nästan mörkrädd …
Never mind, det jag mest fastnat på är dagens artikel i A.N ang Hamnfesten. Dåligt väder, kanonbra artister men publiken uppskattade allt jättemycket. Kul, men då är sista kommentaren i artikeln från en av ägarna – ”ekonomiskt så gick hamnfesten plus minus noll” det mest hysteriskt roliga jag läst på länge! Ha ha, om man haft 9.500 sålda biljetter på två dagar med de något medelmåttiga artister som uppträdde, (dom behöver inte vara billiga för det men de andra stora kostnaderna som hyra och personal är ju det …) och de priser som tas ut på öl i plastmugg med personal i medelåldern 18 år (ingen erfarenhet och inga lönekrav) så har jag bara ett råd till ”the brothers” – GÅ EN KURS I RESTAURANGADMINISTRATION!
Går man bara plus minus noll under de förutsättningarna så finns det tyvärr ingen annan utväg …

I´ll be back
//Mabel

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s