VinVäder …

on

0935_MasiCampo_flsk

 

 

Äntligen höst!
Nu kan man ”krypa upp i soffan med ett glas rött” till skillnad mot på våren när solen börjar titta fram då man ”sippar på ett glas rosé …” ! Nåja, trots de alltid legala anledningar man skapar för att få dricka det goda vinet så är det nu äntligen höst och det är årets bästa VinVäder. Nu kan man börja dricka mustiga, kanongoda röda viner från Italiens bästa producenter, halleluja!

Masi Brolo di Campofiorin är ett vingårdsvin från vingården Campofiorin gjort som en miniAmarone, fylld med kraft.
Det perfekta vinet för höstens alla läckerheter som pasta med nöt och vilt, svamp samt den perfekta partnern, parmesan. Mums!
Artikelnummer 32361 och kostar 149:- vilket är ett fynd, ni måste prova! (Finns tyvärr inte på systemet i Arvika men väl i Charlottenberg).
Vad dyrt för EN flaska vin tänker ni … man kan ju få en ”Kikki Danielsson-festis” (Bag-in-Box) för det priset! Ja, det har ni så rätt i, men som människa är man faktiskt värd att få uppleva vad det innebär att dricka ett riktigt vin, inte det skräp som mestadels säljs i pappkartonger. Prova, ni kommer att bli förvånade …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s