Vin på burk …

 

Vin i plastpåse har varit kontroversiellt, men till slut accepterades det som förpackning tillsammans med de ännu vidrigare typerna tetra och plastflaskor! Tänk om folk bara förstod the loss of quality …

Men nu har det kommet en ny typ av förpackning !
Burkvin vinner terräng internationellt, men på Systembolaget säger man tack och lov nej då  tongångarna hos testpaneler spontant tycker att det känns fel, billigt och onödigt. Men då får man ochså ha i åtanke att här i vinboxens förlovade land går ju folk gärna och sörplar i sig färdigblandade ”drinkar” på burk, så varför inte vin?
Jag väntar skräckslaget på utvecklingen …

..

2 kommentarer Lägg till

  1. Tomas skriver:

    Nä nu får de va nog va!!

    1. thefoodfactory skriver:

      Jaa, det får det …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s