Tillåt mig småle …

on

userpic129902

 

 

Citat- ”att gå in i nya Olssons Brygga ska vara som att ta del av en berättelse om Arvikas historia och ursprung – på ett folkligt och lite fiktivt sätt”.
Detta berättade bröderna Olsson i samband med att första spadtaget togs för nybygget (enligt Arvika Nyheter).

Ja tjena. Arvikas historia och ursprung är ju det gästerna söker eftersom dom kommer ner till Bryggan och får betala en hundring för att få komma in och få äran att betala 60 spänn för en öl …  att det sen inte finns någon annan stans att gå är en del av det hela. Men visst, Arvika är ju en kulturstad så det är ju självklart att Classe ska vara med och gräva första spadtaget i pengagropen vi alla kommer att falla ner i …

2 kommentarer Lägg till

  1. Lena Odefjord skriver:

    Ja jösses så rätt du har…Mina tankar var precis desamma när jag läste artikeln och satte morgonkaffet i halsen…*ler*

  2. catharina skriver:

    Tråkigt att en ”modern krog” ska jobba med inställningen att gästerna ska vara tacksamma för att överhuvudtaget ska få vistas där. Krogägarna ska tvärtom vara tacksamma för att gästerna väljer att besöka krogen och spendera sina pengar där, eller hur? Men det är klart, när de flesta ställen drivs av samma ägare finns ju inte mycket annat att välja på förstås. Ruttet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s