Service på Sunday? He he

 

 

Jag var inne på Sunday Café för att köpa en lunch ”to go”, och jag fattar fortfarande inte!
Varför kan man inte lära den knappt byxmyndiga, söta personalen att service är a och o. Oavsett om det är 5 eller 25 gäster i kön så blir man stående i evigheter och vissa har fortfarande inte förstått  att man måste faktiskt prata med personen som står på andra sidan disken! Det vill säga om man har sett att det står någon där, knapparna på kassan och samtalet med kompisen slår ju högre …
När jag skulle ta med soppa så sa personen bakom disken två ord samtidigt som hon tittade åt ett annat håll. Jag frågade om jag kunde ta med från allt på menyn och hon sa  -allt. Sen plockade hon ihop en påse, 2 burkar till soppan, en påse till brödet, en burk till creme fraichen, la det på disken och sa -65. That´s it! Hur faan ska jag kunna veta att take away innebär att man själv får gå och hämta maten från en buffé? Kostnadseffektivt? Visst, men lägg gärna några kronor på service och kommunikation.
Tro nu inte att jag bara klagar på Bryggan Brothers men det finns ju inte så många krogägare här …

I´ll be back
//Mabel

En kommentar Lägg till

  1. Edwina skriver:

    Hade du inte gått tankeläsningskursen som vi andra som är
    ”gamla i geamet”……ha,ha
    Skämt åsido……det är skandal att inte ens prata med gästerna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s