Gordon- come back …!

 

Den svenska kopian av Gordon Ramsays ”Kitchen Nightmares” , ”Kniven mot strupen”  i tv 3 på torsdagar är ruskigt dålig. ”Stjärnkocken” Alexander Nilsson (som ingen vet vem det är …?), försöker, helt misslyckat, att kopiera Gordons ultrasuccé som överlägsen köksdiktator. Han är säkert en duktig kock, vad vet jag men, att stå och vifta med händerna och dravla om ointressanta faktorer, som inte alls har nån betydelse i sammanhanget ger ju ingen direkt info om varför krogen är på fallrepet. Det hjälper ju inte direkt bara att ”gruppkramas” för att få ett bärbart ekonomiskt resultat …  Att han sen skriker med en röststyrka som kan knäcka även den lyhörde och säger -”liksom” i varje mening förändrar ju ”liksom” inte betyget …

I´ll be back
//Mabel

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s