Julbord – ännu en pinsam historia


Att äta julbord i Lilla Arvika borde inte vara så svårt. Det finns några få aktörer som av tradition borde vara ett säkert kort att gå till. Det är det inte. Girigheten lyser som en Betlehemsstjärna, strålar som giftiga tentakler över det restaurangfattiga Arvika.

De hutlösa priserna runt 400 spänn (snacka om att INTE få vad du betalar för …) borde även innehålla ingrediensen service.
Service är ett begrepp, som vi som tillbringat nästan hela livstiden inom branschen, har förstått är en komponent som ingår i priset. Det är ochså en konkurrenskomponent som borde avgöra en större del av den svältfödda arvikabefolkningens val av ställe att belöna personalens slit med! Tyvärr finns det ju inte så många ställen att välja mellan men jag anser att valet mellan pest och kolera borde vara givet. Det är det inte.
Hur kan Statts julbord vara ett sånt totalt misslyckande? Snacka om att girigheten har stigit dem åt huvudet!
Att proppa in så många gäster för att få så många kuvert betalda som möjligt är ett hån mot gästen!
Att ha den kalla buffén i matsalen på nedervåningen och den varma på en annan våning (!!!) är inte ens någon idé att kommentera …  Att sen personalen kör ut gästerna från sina bord, med citat -”vi måste börja städa nu”, är inte heller någon idé att kommentera …
Att trubaduren står i hotellentrén och spelar, för att det är den enda lediga ytan, kommenterar jag inte heller … förutom att, om gästerna av någon anledning skulle vilja svänga sina lurviga till musiken, var ska dom göra det? På receptionsdisken?
Pinsamt Statt!

I´ll be back
//Mabel

2 kommentarer Lägg till

  1. catharina skriver:

    Jag blir bara trött när jag hör detta. Orkar inte kommentera med annat än att: bra att veta vart man INTE ska gå för att få sig lite julmat. Suck!

    1. thefoodfactory skriver:

      Visst är det tråkigt? Självgoda krögare i en liten stad utan konkurrens! Du har rätt, suck!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s