Invigning på Bryggan!

on

Vilken kanonkväll!
nya Bryggan kommer att bli Värmlands inneställe i sommar!
Vackra, genomtänkta lokaler med broar, balkonger och barer. Supersnyggt. Invigningen i går kväll var en kul kväll med perfekt väder. Invigningar brukar vara ett organiserat kaos med ny personal, nya lokaler, nytt kassasystem och total förvirring. Igår syntes det inte ett spår av detta. Jag fick en rundtur i köket vid 9-tiden och då log personalen fortfarande … starkt jobbat!
Eftersom jag dessutom hade förmånen att vara vipinbjuden med fria drinkar och mat på övervåningen med fri utsikt över vattnet och över scenen med Rongedahls så gav det ju kvällen ett extra skimmer …   Nice!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s