Nu är det dags igen … igen … igen?

on

Djuren ska vara glada och behandlas med respekt!!!

Nu har medierna börjat igen, grisar som får grisblod och grisfett i maten. Nu måste konsumenterna bli upprörda?  För att de stackars nassarna blir matade med konstig föda.  Och? Vad tror ni? Att någon kliar grisarna under hakan och matar dom med kanelbullar eller? Det kanske någon hade kunnat gjort om konsumenterna hade slutat med sin dubbelmoral och inte köpt fläskfilé för 49.90 kg. Åh va billigt, vi köper två. Åh vad synd om grisarna som inte blir välbehandlade … Det tror faan det att vissa kan föda upp dessa stackars sönderstressade, psykiskt misshandlade djur, (som lämnar ett kött efter sig som är som en stenhård klump), så länge ni konsumenter godkänner det. Det gör ni ju eftersom ni köper det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s