Jakten på prisvärda proteiner …

on

Min jakt på prisvärda proteiner i Arvika fortsätter …

 

 

 

I´m back kan man säga. I allafall fysiskt men tyvärr inte psykiskt.
Efter en underbar sommar i mitt älskade Texas är jag nu tillbaka i dom Värmländska skogarna. Som vanligt efter ett besök i
”the State of Steak´s ” så drabbas jag av en enorm abstinens, inte bara av drinkarna, utan av köttet. Meat. Steak. En riktigt perfekt, stor fet köttbit. Visst kan man köpa ok kött om man pratar med charken i affären, men om man vill gå ut och äta? Det är pinsamt vilka ockerpriser, vilken kvalité och hur många gram köttbiten väger som florerar här på krogarna, men jag lovar, min jakt på prisvärda proteiner fortsätter. I kväll med sikte på en krog nära dig …

I´ll be back
//Mabel

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s