Spaghetti Superiore …

 

Hur skulle min vardag se ut om det inte fanns spaghetti och parmesan …

Koka spaghettin, under tiden rör du ihop en klick smör med finriven parmesan, en msk tomatpuré och en näve bladpersilja.
Häll av spaghettin i durkslag, häll i en skvätt olivolja i kastrullen. Salta och peppra ordentligt i oljan, ha i en finskivad vitlöksklyfta och blankstek. Rör ner ”smörröran” så att det blir varmt, häll i spaghettin, riv i en näve basilika, rör om och njuuuut!

2 kommentarer Lägg till

  1. Malin K skriver:

    Det låter jättegott och enkelt. Det måste vi testa!

    1. thefoodfactory skriver:

      Gör det Malin, det blir supergott!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s