Runda bordet på the Roof

Mabel


Vilken lyckokänsla! Att gå på en krog i Arvika som verkligen visade upp sig
från sin bästa sida. (tyvärr måste jag påpeka att det inte hör till vanligheterna).

 
Redan från början var det en minnesvärd upplevelse!
Tjejen som serverade oss var superduktig. Trevlig, proffsig och gjorde allt för att hålla koll på vad som behövdes i den uppsluppna samlingen!  Massor av dryck levererades hela tiden i ett rasande tempo (på vår begäran då vi klunkade i oss ganska bra …).
Maten kom in snabbt trots en ganska full restaurang men antagligen var de flesta gäster kvar från After Work. Eftersom min sista upplevelse på denna krogen vad gäller maten var något jag helst vill glömma så var jag ju i defens redan när tallrikarna ställdes på bordet. Men tji fick jag, har aldrig fått så bra mat i någon av brödernas instanser förut …
Entrecoten var superbra, härligt mörad, oxfilén perfekt tillagad. Tillbehöret kryddstark ratatouille gjorde succé, pepparsåsen vi valde till som tillbehör vill jag tyvärr inte ge något plus i kanten men man kan ju inte få allt. De mixade ”Fajitas” med både nöt och kycklingkött var en bra kombo av vällagat kött som verkade vara tillagat med tanke …

Summa summarum en oväntat trevlig kväll där enda smolket i bägaren kan tillskrivas min egen bowlingförmåga … Halleluja!
Men som sagt, man kan inte få allt!

I´ll be back
Mabel

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s