Feta- fett gott på grillen

on

fetaost- fett gott på grillen i folie

Fetaost – fett gott i folie på grillen!

 

 
Ta dubbla folieark och pensla på lite god olivolja. Lägg på en hel bit fetaost och centimetertjocka skivor från en stor, mogen tomat. Lägg på en stor knippe färsk oregano. Salta, peppra och ringla över rikligt med olivolja. Vik ihop foliepaketen och grilla på medelhög värme i ca 10 minuter tills osten blivit krämig och tomaterna mjuka.

En kommentar Lägg till

  1. Louisa skriver:

    Hej! Här har du en länk till min blogg: http://www.lllouisa.blogg.se kankse inte så intressant, jag skriver om vad jag gör på dagarna och lägger in bilder som jag har tagit på blommor, klasskamrater och lite mer! 🙂 Jag gör en direktlänk till din blogg från min!

    Många kramar Louisa 🙂 ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s