Sommargott

on

Rostad paprika med röd chili och färska örter

 

Paprika blir så mycket mer om du rostar den!

 

Ta paprika i olika färger, kärna ur och dela i avlånga bitar. Blanda ner urkärnad röd chili och krydda ordentligt med salt och färskmalen svartpeppar. Lägg i rejäla knippen med färska örter, ex. timjan oregano och salvia. Vänd runt i rikligt med olivolja, lägg ett ark folie över och rosta i ugnen på 180 grader i  ca 50 minuter. Rör runt emellanåt.
Servera gärna till en god pasta som du river massor av parmesan över. Mums!
(nästan att jag skulle kunna låta bli kött ochså …)Pasta Parmesan och Paprika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s