Parmesansmör med ruccola och basilika

Parmesansmör

Underbart gott till ugnsvarmt bröd eller till köttbiten! Eller det bästa, rör runt i spaghettin …

Låt 100 g smör bli rumsvarmt. Rör ner ca 50 g sköljd, delad ruccola och bladen från en kruka basilika. Riv i ca 50 g finriven Parmegiano Reggiano eller Grana Padano och några droppar tabasco. Smaka av med rikligt med färskmalen svartpeppar och ev. lite salt. Mums!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s