Du får vad du betalar för …

on
Olivolja Zeta
Passa på att köpa en god olivolja denna vecka när både ICA och Konsum har nedsatt pris på Zetas olivoljor. 34.90 för 500 ml. Du behöver en bra olivolja i köket och denna är den bästa du hittar i ordinarie sortiment i de flesta matvarubutiker. Använd som smaksättare, köp vanlig rapsolja till matagning. Lova mig bara att inte köpa Lidls ”olivolja” för 39.90! Den är så äcklig att klockorna stannar och smakar så illa att man först undrar om maten är härsken och har passerat bäst-före-datum …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s