I momsens fotspår

on

Mabel

Ha ha, det här är ganska kul …
Ur Arvika Nyheter 11 januari –
Arvika Nyheters stickprovsundersökning visar att förutom McDonald´s sänker inte Arvikarestaurangerna måltidspriserna efter att restaurangmomsen sänkts. Däremot påverkas lusten att anställa på flera håll.

Påverkas lusten att anställa. Påverkas? Lusten att anställa? Ja tjena. Visst är det enklare för en stor aktör som McDonald´s att både sänka priset och anställa fler, det finns redan inräknat i deras marginaler. Men att bara lusten blir påverkad hos de andra krogarna var väl inte riktigt vad som var tänkt? Visst är det roligt att deras lust blir påverkad men ett lite mer synbart agerande borde väl vara att vänta?

I`ll be back
//Mabel

En kommentar Lägg till

  1. Tomas skriver:

    Otippat!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s