Fredagsgodis

Grillad karréHelgens godaste grillkompis!
Skivor av härlig fläskkarré penslas på båda sidor med Reese´s Hickory, Worschestershiresauce och några droppar Tabasco Habanero. Salta och peppra rikligt, gärna med ”röksalt”(finns i butiken), för lite extra sting. Gnid in allt i köttet så att det tar smak. Grilla 2-3 minuter på varje sida, lägg sen åt sidan på indirekt värme (gärna i folie) för att få vila sig till rätt temperatur.
Servera med en grönsallad vänd i limesaft, en klick Hellmans majjo och ett gott bröd. Smaklig Spis!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s