Spaghetti Superiore

SpaghettiSå enkelt, så gott!

Koka spaghettin, häll av i durkslag, spara lite av vattnet. Rör ihop en klick smör med finriven parmesan, en msk tomatpuré, en droppe balsamvinäger och en näve bladpersilja. Häll i en skvätt olivolja i kastrullen. Salta och peppra ordentligt i oljan, ha i en finskivad vitlöksklyfta och blankstek. Rör ner ”smörröran” så att det blir varmt,späd med lite av pastavattnet, häll i spaghettin, riv i en näve basilika (annars lite ruccola).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s