Pasta Superiore!

on

Fusilli i tomatsås med kapris och oliver

Underbart god, enkel pastarätt med massor av smak! Fusilli i tomatsås med kapris och svarta oliver!

 
Koka pastan och häll av i durkslag. Lägg en stor klick smör i kastrullen och fräs en finhackad rödlök, en stor klyfta vitlök, finhackad röd chili, en matsked kapris och en dl svarta, hackade oliver. Häll på en burk Mutti plommontomater  (finns på Konsum) och låt sjuda några minuter. Smaka av med salt och rikligt med färskmalen svartpeppar. Häll i pastan. Riv ner en stor knippe färsk basilika när du ska servera det och ställ en skål finriven parmesan (ICA har Castelli Parmegiano Reggiano denna veckan för 29.90) på bordet. Smaklig Spis!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s