Vin & Chokladprovning Thon Hotel

Provning Thon 010

Mycket intressant provning på Thon Hotel i Charlottenberg tillsammans med Robert Forslund från Hagalunds Dryckesprovningar. Vi gick igenom det ibland lite trixiga i att kombinera middagens röda vin med den påföljande chokladdesserten. Detta händer ju ganska ofta då man har kvar i glaset och fortsätter att dricka tillsammans med desserten.
Vi visade hur man istället kan avsluta middagen och tillhörande röda vin med en liten bit parmesan, för att sedan servera en Madeira eller en Muscat för att få en bra kombination och avslutning!

Provning Thon 007
Provningen höll vi i den vackra lobbyn/restaurangen
Fat med smakbryggor - vit/ljus/mörk choklad, ananas, päron, vispgrädde, valnötter, torkade frukter, honung
Fat med smakbryggor – vit/ljus/mörk choklad, ananas, päron, vispgrädde, valnötter, torkade frukter, honung
Provning Thon 004
Faten förbereds
Provning Thon 009
Doppio Passo Primitivo
Vintrys Madeira Fine
Muscat Alexandrie

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s