Lördagsfrunch

Härligt krämig äggröra med parmesan och timjan, lördagens godaste frukostlunch!

Rör ihop 4 ägg med en skvätt grädde, ca 1 dl finriven parmesan och några rivna kvistar timjan. Salta och peppra.
Häll äggblandningen i en kastrull på medelhög värme och rör runt hela tiden tills den ”stannar” och är riktigt krämig. Tänk på att den fortsätter att tillagas på eftervärmen så lägg direkt upp på tallrik när den är klar!

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s