Bladpersilja & chili

on

002
Passa på att köpa kvastarna med bladpersilja hos Lidl! 250 g för 16.90 som räcker länge, både som färsk och torkad!

Istället för att köpa torkad persilja på burk så köp den färsk och torka själv! Stooor skillnad i smaken. Frisera ändarna på kvasten och ställ den i en bytta med vatten. Vill gärna stå kallt för hållbarhet, har du inte plats i kylskåpet så låt stå svalt i ex. uterum. När den börjar bli trött och ledsen så lägg bladen på en plåt och låt torka i rumsvärme (ca 2 dgr). Smula sen sönder och förvara i en burk med tättslutande lock. För godaste allroundkryddan blanda med torkade chiliflagor och färskmalen svartpeppar. Supergott att krydda det mesta med …!

 

 

007 Finfin chilifrukt 9.90. Det du inte använder färskt låter du bara ligga och torka (sprid ut dom så att de inte möglar)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s