Lyxigaste frukostomeletten

003

Underbar frukostomelett med lammkorv och parmesan!

Vispa ihop 4 ägg med 1 dl grädde,  ca 100 gram finriven parmesan, salt och färskmalen svartpeppar. Fräs en finhackad gul lök lätt tillsammans med lammkorv (eller ex. salami) på medelvärme i en ugnssäker stekpanna. Häll över äggblandningen och ställ in pannan (eller en form) i ugnen på 150 grader i ca 8-10 minuter. Mums!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s