Fram med grillen!

on

016

Konsum Palmviken har denna veckan ett perfekt erbjudande för alla vårglada grillentusiaster! Färsk entrecôte och ryggbiff från Värmlandschark för 149:- kg!

Entrecôte med sin härliga marmorering samspelar bra med grillen. Många har svårt för entrecôte men ge det en chans, det mesta fettet smälter bort vid tillagningen och ger ju entrecôten sin karakteristiska smak!
Inga färdigköpta, sockerstinna marinader behövs, klappa bara in rapsolja, och rikligt med salt och färskmalen svartpeppar runt om för att därefter grilla. Till detta är det gott med en enkel mixad sallad med tomater som du vänt runt i en god olja, några droppar balsamvinäger och salt och peppar. Jag gjorde en salviaaioli för att spetsa till det lite (för smakens skull så rekommenderar jag att du gör egen aioli men det går givetvis att köpa färdig som du sedan rör ner finhackad salvia i).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s