Vårdressing

Skummig salladsdressing med ägg

 

Sommarens godaste och ”skummigaste” salladsdressing!

 

 
1 tsk Dijonsenap
1 ägg
2 msk rödvinsvinäger
ca 2 ½ dl extra virgin olivolja
1 msk valnötsolja
Använd en stavmixer, ha i senap, ägg och vinäger och mixa tills det blir skummigt. Salta och peppra, och ha i oljan. Mixa tills oljan blandar sig med de andra ingredienserna och är krämig.

Strö gärna rostade valnötter över salladen, underbart gott!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s