Sommargodis

Picklade tomater

Godaste tomaterna i sommar!!

Lägg ca 30 körsbärstomater (som du stuckit hål på med en gaffel) i en väl rengjord glasburk. Lägg i några skalade vitlökar i klyftor, 2 msk kapris,några lagerblad, 2 msk flytande honung, 2 msk svartpepparkorn och några rosmarin och timjanskvistar och en finhackad färsk chilifrukt. Fyll upp burken så att allt täcks med vitvinsvinäger. Låt stå någon dag i kylskåp.
Använd till det mesta! Till pastan med riven parmesan, till det grillade, i salladen, på mackan! Använd lagen i salladsdressingen!

Mums!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s