Helgens godaste …

on

// inte mycket behövs för att göra mig lycklig …

Weekend delight

Kan inte bli mycket enklare! En härligt fet marmorerad entrecôte som (innan du grillar den i pannan till medium rare) kryddas med rejält med salt och färskmalen svartpeppar och marineras en stund i Worshestershiresauce och Tabasco. Klart! Till detta behövs bara en liten sallad, spenat och tomater som vänds i olivolja och lite vitvinsvinäger. Till köttbiten avnjuts också en klick dijonsenap och en bit gott bröd. Vill man lyxa till det lite (det är ju ändå lördag) så gör en klick Hellmans majjo den här måltiden perfekt. Helgen är räddad!

#foodfactorysweden

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s