Mayo Meatballs!
Hellmans majjo kan användas till allt …
500 g nötfärs
1 stor smörstekt gul lök och en stor klyfta vitlök
1 kruka mortlad rosmarin
100 g riven parmesan
2 rågade matskedar Hellmans
2 msk Worschestershiresauce
Salt
Färskmalen svartpeppar
Smörstek löken och vitlöken så den blir mjuk, lägg i den mortlade rosmarinen, rör om, ställ åt sidan och låt svalna. Blanda nötfärsen med de andra ingredienserna, salta och peppra ordentligt. Blanda ner lökblandningen, rulla en liten köttbulle och provstek. Smaka av och lägg till om du tycker att det fattas något. Rulla köttbullarna i önskad storlek men var noga med att de är lika stora så att de beöver tillagas lika lång tid. Stek på hög värme runt om för härlig färg, ta bort stekpannan från värmen, lägg på ett lock och låt köttbullarna ”vila” sig färdiga!
#foodfactorysweden#arvikashopping