Vilken kväll!

Synd om ni missade det, vilken helkväll med fantastisk underhållning från hysteriskt rolige Al Pitcher och support! Men stand-upen var inte min största behållning denna kväll …

PicMonkey Collage Bryggan II

… det var maten! Och vilken mat vi fick!
Jag valde till förrätt en gravad öring med öringskaviar, pickles, ramslöksmajjonäs och en jortärtskockscrème som låg på ett rågbröd. Titta på bilden bara, behöver inte säga något mer …
Till varmrätt valde jag den krispstekta majskycklingen med en halv rostad vitlök (bara den gjorde mig lycklig), kycklingsky, spetskål och en potatispuré som jag önskar fler hade fått möjlighet att smaka …
Perfekt sälta med balanserade smaker som samspelade väldigt bra med vårt vin!

Ska bli spännande att se vilka rätter köksmästare Björn Ståhlberg väljer ut till nästa Stand-up Comedy som är den 16 maj, med ingen mindre än Özz Nujen!
Vi ses väl då?!

Özz Nujen

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s