Smör- och basilikasvängda sockerärtor

on

Enklare kan det inte bli för att få ett vackert och underbart gott tillbehör till middagen!

WP_20150723_19_48_34_Pro

 

 

 

 

Koka upp ca 1 liter vatten med en nypa socker och salt. Lägg i ett paket sockerärtor, stäng av värmen och låt ligga i det sjudande vattnet ca 2 minuter. Häll av i durkslag. Ha i lite olivolja och en stor klick smör i kastrullen och ställ på plattan så att det smälter långsamt. Salta och peppra rikligt med flingsalt och färskmalen svartpeppar. Riv bladen från en kruka basilika och lägg i kastrullen. Droppa i några droppar citron. Vänd ner sockerärtorna och blanda runt. Servera genast.

basilika III

 

 

 

 

Citronträd

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s