Grymt god gnocchi!!

Gnocchi borde stå på var mans bord. Oftare.

Gnocci

Gnocchi är en njutning för gommen och varje gång jag äter den så undrar jag varför jag inte gör det oftare …

Koka enligt anvisningarna på påsen, häll av i durkslag. Smält ca 50 g smör i kastrullen och lägg i massor av finhackad salvia. Salta och peppra ordentligt med färskmalen svartpeppar och flingsalt. Lägg i gnocchin och vänd runt i smöret så att den suger åt sig. Servera genast med finriven parmesan.

salvia parmesan II

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s