Grönsaker till det grillade

on

Grönsaker till det grillade gör man enkelt i foliepaket som får ligga lite på sidan och bara gotta till sig på lagom värme så att de behåller sin spänst …

cropped-wp_20160628_18_00_51_pro.jpg

Här har jag hela salladslökar, hel  chilifrukt, körsbärstomater och kapris. Detta vänder jag runt i EVO (extra Virgin olivolja), droppar över lite citron och några tsk från spadet kaprisen ligger i. Salta och peppra ordentligt och lägg i ett par kvistar av timjan och rosmarin. Här får du en bra balans mellan hetta, sötma och syra, bryt ev. några bitar fetaost över efter att det grillats.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s