Bästa brödet till det grillade

Så grymt gott!

WP_20160809_20_02_57_Pro

”Briebröd” som tilltugg, det är sååå gott och är nästan som en måltid i sig! Passar alldeles utmärkt till laxen men givetvis till allt annat ochså… Detta bröd kan man ju sedan göra vid olika tillfällen med en massa olika ostar, salami mm, bara fantasin sätter gränser!

Briebröd
2  ”färdigbakade” bröd ex. Balder
Brieost
Olivolja, extra virgin
Flytande honung
Färsk timjan, repad
Flingsalt

 

Skär brödet  i skåror på överdelen, droppa i extra virgin olivolja,  lägg i några timjankvistar och sätt i ugnen på ca 225 grader tills den fått fin färg. Ta ut och tryck i bitar av Brieost i skårorna, droppa över honung och färsk repad timjan. Ställ in och grädda i ca 10 minuter tills osten har smält. Strö över lite flingsalt och servera genast.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s