Meatfree Monday

on

Pasta är som alltid en räddare…

034

Tomater, salvia, chili och persilja ger en härlig smak tillsammans.
Koka pastan ca 3 minuter mindre än vad det står på paketet. Häll av i durkslag och spara ett par dl av pastavattnet. Värm olivolja i pastakastrullen på medelvärme, lägg i delade coctailtomater, ett par finhackade vitlöksklyftor, finhackad, urkärnad chili och rör runt. Ha i en klick tomatpuré . Strö över lite strösocker, salta och peppra med färskmalen vitpeppar och lägg i rikligt med salviablad och persilja. Häll i lite av pastavattnet och låt puttra några minuter. Häll tillbaka pastan i kastrullen och vänd runt så att all pasta blir smaksatt. Späd med mer pastavatten om det behövs. Servera genast, riv gärna parmesan över.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s