Favorit i repris!

Godaste brödet, grymt gott!
WP_20160809_20_02_57_Pro

 

Briebröd
2  ”färdigbakade” bröd ex. Balder
Olivolja, extra virgin
Flytande honung
Färsk timjan, repad
Flingsalt

Skär brödet  i skåror på överdelen, droppa i extra virgin olivolja,  lägg i några timjankvistar och sätt i ugnen på ca 225 grader tills den fått fin färg. Ta ut och tryck i bitar av Brieost i skårorna, droppa över honung och färsk repad timjan. Ställ in och grädda i ca 10 minuter tills osten har smält. Strö över lite flingsalt och servera genast.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s