Chili. Min bästa kompis!

on

Speciellt tillsammans med fetaost och söt paprika …

 

Gratinerad fetaost med chili och paprika

200 g fetaost
1 söt paprika (röd eller gul)
2 röda chilifrukter
ca 2 dl EVOO (extra virgin olivolja)
rökt paprikapulver

Sätt ugnen på 225 grader

Ringla lite olivolja i botten på en ugnsfast form och lägg i fetaosten, krydda med paprikapulver. Kärna ur och finhacka chilin och paprikan, Lägg runt om fetaosten i formen. Häll över olivoljan så att den nästan täcker osten. Ställ i ugnen ca 10-15 minuter tills chilin och paprikan får fin färg, häll på mer olivolja om det behövs.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s