VinValet

Det här vinet är ett riktigt prisvärt köp!  Medelfylligt och fullmatat med vaniljtoner, svarta vinbär och lite rostat ekfat! Perfekt till en god köttbit, en vintrig köttgryta eller varför inte till de hemrullade köttbullarna i tomatsås!!

Navajas Crianza 2014 Rioja Spanien

Bodegas Navajas är en familjeägd vingård i området Rioja i Spanien. Vinet är gjort på druvorna tempranillo,  garnacha och mazuelo. Det är en crianza som innebär att vinet har lagrats minst 24 månader varav 6 månader på ekfat.

Tipset –
Det är normalt att din blick automatiskt dras till etiketten när du spanar in vinhyllan.Färgglada etiketter, rosetter/vackra band knutna runt flaskhalsen och boxar som ser ut som Gucciväskor är ju påhittigt, men det är viktigt att tänka på att när tillverkaren lägger så mycket tid/pengar på förpackningen så finns inte så mycket kvar till innehållet … att läsa på etiketten ger dig viktig information om vinet.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s