Söndagsfrulle

on

Lyxig söndagsfrukost, brödkorgar med ägg och parmesan!

Sätt ugnen på 200 grader. Här har jag använt fullkorns/rostbröd som jag kavlar ut mellan smörpapper och sedan trycker ner försiktigt i en välsmord muffinsform. Droppa olivolja över brödet, lägg i lite riven parmesan och några kvistar timjan och knäck ett ägg i korgen. Riv över lite parmesan och salta försiktigt. Grädda i ugnen ca 10-12 minuter. Servera tillsammans med ruccola och gärna en klick Hellmans majjo. Någon god, salt skinka är ochså gott till. Eller  Salami Spianata.
Smaklig Spis!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s