Grillade kycklingben

on

the Food Factory

Just nu är jag helt besatt av att bara grilla kyckling med ben, både kycklinglår, kycklingben och vingar! De är utmärkta på grillen, tål lite hårdare tag än filéerna och blir knapriga och saftiga trots hög temperatur. Det som är viktigt är att förgrädda på låg värme i ugnen innan, då blir det färdigt ända in från benet och man kan göra den sista finjusteringen på grillen.

Gör din egen ”sommarkrydda” av örter och lite annat smått och gott så är grillkvällarna räddade!

Börja med en stor knippe persilja och ha som grund. Många har örter i krukor som är perfekt att ha till det grillade och sommarsalladen, ibland blir dom tyvärr lite trötta där i krukan och då kan man rensa ner örten ordentligt så tar plantan sig snart igen. Det du rensat ur låter du torka så har du en perfekt krydda till det grillade köttet.

Jag brukar…

Visa originalinlägg 226 fler ord

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s