Om mig

 Mitt branschintresse väcktes tidigt genom min mamma, som har en lång erfarenhet från de gamla stadshotellens glansdagar, ni vet på den tiden när restaurangbranschens aktörer ofta stannade inom sitt yrke med en stolthet som nästan gränsade till fisförnämt … och, genom tre fantastiska år boende i England och i USA med en amerikansk matnörd som dessutom var
CEO för Burger King, (ja, jag älskar hamburgare och amerikanska snabbmatsrestauranger …).

Väl hemkommen, i mitten på 80-talet, växte mitt intresse för människor och mat genom en livslång skola, som började på Hotel Oscar i Arvika och fortsatte ner till Skåne genom arbete på ett flertal välrenommerade restauranger och nöjesställen, samt gav mig en lärorik utbildning inom vinbranschen. Där har jag fått en spännande insyn i hur det fungerar både på gården hos vinmakaren och hos importören innan vinet finns på Systembolagets hylla. Härifrån kommer mitt genuina intresse för Italienska och amerikanska viner. Ett flertal utbildningar och kurser inom administration, försäljning, projektledning och marknadsföring har också ingått i läroplanen. Väl hemkommen till Arvika har jag även förmånen att skriva och dela med mig av mina tips och recept i Arvika Nyheter.

Efter så många år boende i Skåne, med dess fantastiska utbud och tillgång av lokala råvaror, är det intressant att ge sig ut i Värmland och utforska vilka specialiteter vi har att tillgå här! Idag är jag lyckligt lottad och glad över att jag kan syssla med det som är mitt största intresse och grundstenen i min livsfilosofi, god mat och dryck.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s