Planera den perfekta buffén

on

Snart är det dags att börja planera inför kommande högtider som närmar sig med stormsteg … Låt mig komma hem till er och ge er tips och råd för att bygga den perfekta buffén med vackra upplägg!

 

 

 


(den här buffén byggde jag på ett bröllop förra sommaren, Fredrik på Regi gjorde maten)

Det har ingen större betydelse om man har 6 eller 20 gäster, det krävs genomtänkta förberedelser oavsett!
Vi äter mer med ögat än man tror och visst är det roligt att klura lite på hur man kan lägga upp maten på ett vackert sätt och att styla med en tydlig linje och med utvalda färger.

Men hur mycket ska man laga? Och vad? Vad ska man undvika? Vad kan man förbereda? Många frågor som jag hjälper er att få svar på, allt för att du ska kunna göra en vacker buffé och få det berömda ”flowet” när gästerna kommer! Vi gör några tilltugg som är både goda och vackra att se på, ni får tips och exempel på dekorationer och upplägg, dukning och färgsättning.
Samla ihop dina vänner så kommer jag hem till er. Kontakta mig så berättar jag mer om hur vi kan ”styla” arrangemanget så att det passar just er!


Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s