UNDERBAR UPPTÄCKT

on

Glas rött, Nekeas, Vega Sindos, El Chapparall Vilken glad överraskning! Middag på Olssons Brygga i lördags och i vinlistan hittar jag ett av mina absoluta favoritviner någonsin!! Denna producent har jag jobbat med och varit på gården flera gånger. Ligger i Navarra, Spanien och just detta vin, El Chaparall är gjort på 70 år gamla stockar med Garnacha. Härlig frukt, fylligt och är underbart gott. Vinet kostar 379:- (om jag inte minns fel), jämför du det med vad de andra vinerna kostar så får du enorm valuta för pengarna här!
Prova genast!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s