Trevlig kundkväll i Töcksfors!

Vilken trevlig kväll det blev på restaurang Waterside i Töcksfors!

Westra Wermlands Sparbank hade bjudit in mig för att ha en Wine & Dine-kväll med kvinnliga företagare på restaurang Waterside i Töcksfors.  Jätteroligt! Och vilken fin restaurang! Skäms för att säga att jag aldrig varit i Töcksfors förut, men så glad jag är att jag varit det nu!  Helen och Matthew har gjort ett superjobb med att skapa denna restaurang med en vacker inredning, fantastisk uteservering och en förträfflig känsla för mat och dryck. Väl värt ett besök!
Kvällen hade ett italienskt tema med en meny bestående av sallad Caprese, Majskyckling med en kryddstark sås på oliver och tomat och polenta med parmesan, avslutades med en len och krämig Tiramisu. Vinerna vi serverade till detta var Masi Masibianco, Masi Campolieto samt Ruffinos Vin Santo Serelle, vilken höjdarträff!
(som den virrpanna jag är så finns det inga bilder från denna kvällen, kameran fanns med men jag glömde att använda den …, skärpning utlovas till nästa Sparbanksträff i Arvika den 24/11)!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s