Grekisk olivolja och äkta fetaost

Äkta grekisk fetaost.
Skillnaden mellan den och de stenhårda processade tegelstensbitar
vi köper i butik här är ungefär som den milsvida skillnaden mellan en brevduva och dagens bredband …

Vilka goda grejer jag fick av mina babes efter deras Greklandsbesök!
Matig kallpressad olivolja, häftiga kryddor men bäst av allt, fetaosten! Krämig och smakrik med en härlig sälta, bara smälter i munnen.
Tillsammans med goda Zabrinitomater och Zetas svarta urkärnade oliver så blev jag lycklig 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s